bananer, bilar och andra ackord

vi sitter och kollar på tv så va det en tiger, då säger Oscar ” va fan har dom ett lejon som husdjur?”

Vi har även spelat gitarr med alha ”gissa låten” Dock så förstår vi inte hur kalle spelar när han fick ta över gitarren.  Kalle har ju sitt egna nya sätt! Detta går nog inte att beskriva för det låter ju så otroligt ”fint”! Kalle hävdar att han spela med dem nya ackorden och det andra är gammalt och ute!

Ikväll lärde sig Oscar också ett nytt ord banan på norska som heter guleböj! Kalle och alla andra är mycket förvånad över att han inte visste det!  Men för oscar så e det som att nasa skulle ha sin startbana på icas parkering! Visst e den gul och böjd så det är ju mycket logisk tänkande alla norrmän…men vad heter den när den inte är mogen (gröneböj) och vad heter den när den är rutten (bruneböj) ….varför har inte alla ord sånna logiska namn tex bil rulleburk, lampa ljusekula, tandkräm vitesmörj.  Fast elin sa kort här efter att tandkräm är mer logisk än vitesmörj och det är det kanske!

Elin påpekade även tidigare idag på en av våra tidigare rubriker ”Vi är inte i bahamas” ….det ska vara ”Vi är inte på bahams” för detta skulle vara som att säga att man är  tex ”i gotland ” fast man säger att man är ”på gotland” eller ett annat exempel ”spela i gitarren” utan det ska vara ”spela på gitarren” men kalle sa efter detta att han gärna hade velat testa spela i gitarren! Då kom vi på iden tänk om man kunde bygga en gigantisk gitarr och spela inifrån. Man kan tänka sig att kalle sitter inne i gitarren och spelar medan oscar är en lindansare och hoppar på strängarna. Det skulle vara ballt! Kalle här kort efter kläcker ur sig iden …”tänk om man hade en gigantisk skida” Oscar frågar ”vad vill du göra med den?” Kalles lutar sig tillbaka och svarar ”Jag vet inte” Men det är en mycket fin tanke Kalle! Det tackar vi för!   

Vi kom på nyss det här med försäkringsbiten det skulle vara lysande med en bloggförsäkringJ finns det?

Dagens 2: Elin har vissa funderingar hon med så vi släpper in henne på denna front : Hur landar en fluga i innertaket? (Gör den en loop? Eller kör den spaceship varianten alltså stannar i luften, vänder sig upp och ner och sen redo för inlandning)

Ps vi måste få svar på Dagens 2 fråga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0