Ett sto springer ofta fortare än en ko!

En dag som denna är svår att hitta i gränna, men gränna är svårt att hitta i denna!

vad har vi gjort idag? det är den ständiga frånga vi frågar oss själva, som vanlig har vi avslutat skiddagen/arbdagen på Alpine lodgen med kaffe och choklad mys!

men innan dess så jobbade kalle sjukt som ett djur va han men biffen fixade han ändå! första lektionen kalle hade var två småsmå danska barn som höll ut i ungefär 20 minuter innan dom ville ge upp skidåkningen för detta år, men kalle va ju inte bitter över detta för han va ju lika trött som ett får som va mätt och obajsad!
kalles andra lektion va hans höjdpunt på dagen det var en dansk på sisådär 6 år som va skön som en sten och duktig var han, han lärde sig båda att bromsa och svänga på bara enynka timme.
tredje lektionen ska vi inte tala om!

4:e lektionen och sista lektionen var som en dröm på rosor eller snarare kalle som ryska tundran, det var efter den som jag för första gången upptäckte att jag hade vita fläckar på ena foten, det är ju lika bra som att försöka springa iväg från en jeopard som jagar en.

Så över till live sändningen:

Det kom nyss ett plopp från facebook (ett sånt plopp man får för medelande) då säger oscar "100 % på att det var från kalle."

Kalle som ligger utfläkt i soffan bredvid utan dator säger "nej det tror jag inte" då säger oscar direkt efter "och jag har en snorkråka på fingret(och sprätter iväg den)"

Vem gör något sådant då som att sprätta iväg en snorkråka hemma hos någon annan? för utom oscar så vet kalle inte någon som skulle göra det! egentligen tror oscar att det är vanligt att man gör det! 

...så okej nu får jag komma in å skriva lite oscar då ...för precis så sa kalle att  han också tror att det är vanligt! men kalle vill inte erkänna! 

Detta är verkligen en live sändning direkt på bloggen

oscar - "kalle du har nog världens sämsta dator" 
Ahla - "sa du sämsta eller äldsta?"
Oscar - "sämsta" 
Ahla och Oscar samtidigt "eller båda"
då kommer kalle in i konversationen "vadå den är bara 1,5 år hur bra va du när du var så gammal?"

Kyss å hej leverpastej nu ska vi sticka iväg till en annan planet.

Dagens: Ibland kan det vara bra att svära för då utrycker man sig lite nogrannare!

Synen av skägget är som en livstid på kåkenmed ferraries ...ehh VA!?

TACK FÖR IGÅR ALLIHOPA!!!
Igår var det julafton med kalle, paket, rostbiff, pizzaslice, kardemumma, julskinka, skäggväxt, mossa under granen, badbollar, kaffe på tårna, inlagd senapsjulemann (tomte på danska och den saken är oscar hundra på). Skidskolan på ca 20 pers åt julbord tillsammans där vi skulle fixa var sin delikates till julbordet. Oscar fick i uppgift att ta hand om brödet så han handlade 3 limpor bröd så var det klart. Kalle hade i uppgift att fixa allas prinskorvar till julbordet så innan maten och mitt uppe i kalles julölsdrickande klämer han ur sig meningen "50 spänn till den som steker korvarna". Katta snabb som autobahn i Tyskland sa "Jag gör det" och kalle satt kvar där i soffan och lukta på dem små julölen precis som Ferdinand gör med hand blommer.
Kvällen fortsatte glatt och våra samtalsämne var nog värre en värst. Ölen makes you talk! på något konstigt sätt kom vi in på hur turkar och kineser har det på deras toaletter där en vattenstråle i toan "makes it clean" om man säger så. Detta spårade ur och vi fick upp tanken på om hur coolt det hade varit om man med en joystick kunde styra vattenstrålen och samtidgt ha en infravärme kamera bredvid sig där man ser händer där bak.
Där dessa färger symboliserar följande :
Rött: Bajs
Grönt: Gammalt bajs
Gult: Kiss
Blått:Toalett vatten som stänkt upp
Med joysticken får man sikta och skjuta. Vi är inte hemma i ämnet CS men det skulle kunna vara som det, och att man har olika vapen! tex sniper om det är en liten unka röd prick kvar, om det är jätte många färger på skärmen kanske man ska använda sig av en bazoka och undra vad som händer om man använder sig av en vad vi kallar flamethrower e dt då man får rövbränna? Ni fattar vinkeln så nu är det bara ut å uppfinn! Nice and clean makes you fin.
Idag började kalle dagen med en härlig halsbränna och trött och sliten i kroppen efter en riktigt kylig vecka, med 6 rostmackor som hade ett tjockt lager med apelsinmarmelad! Kalle fick iaf sovmorgon medan oscar var ute tidigt och hade lektioner. Men dagen flöt på och nu sitter vi här efter en härlig juldagsmiddag på hemsedal cafe med gott sällskap och en tjej i kassan som enligt oscar tänder på skägg. För vad Kalle och Oscar disskuterade på vägen tillbaka är att tjejer är intresserade av en lagom bastant skägg växt (Kalles). För Oscar ser upp till kalles skäggväxt som Oscar tror är något att ha. Det Oscar inte vet är att ibland måste man raka sig och ibland fastnar det fiskpinnar i det ibland även stora hårtussar! Men oscar skiter i det för med det skägget har man all makt i baren. När oscar betalade såg man att hon hatade sitt jobb men när kalle betalde såg oscar att hon stod förundrad och suktande efter kalle. En närmre titt på detta såg man att hon kollade hällre på skägget än i kalles ögon  Men kalle själv förstår inte vad oscar menar och kalle vill göra en marknadsundesökning.
Välj ett av alternativen
1. Vilken skäggväxt väljer du?
A Bastant skägg växt
B Knappt någon skäggväxt alls (syns under lupp)
2. Vilken typ av kyss väljer du?
A Hårig stickig och matig (fiskpinnar eller remoulad sås)
B Babyrumps kyss
3. Vilket typ av handfat väljer du?
A: Handfatet med skäggstumpet som ligger kvar i det efter rakning
B: Handfatet utan skäggstump
4. Vilken typ av lukt ska din man ha
A. Aftershave
B. Babypuder
(Kalle är rädd att ni ska få fel bild bild av honom för han tvättar alltid ur handfatet och håller alltid fiskpinnarna borta från skägget men då undrar oscar lite om kalle är rädd att ni får fel bild av honom vad får dem då inte för Oscar som tydligen använder babypuder.)
Dagens: En mätt och en obajsad man är en stor man!

En törstig kamel stöter man sällan på men en frusen skidlärare är sannoliken högre!

Det har varit en liten så kallat break time i vårat blogg skrivandt men nu är vi lika tillbaka som...
... peter är munk men tror att han är tjejtjusare, kalle anka på julafton, golfbollen i hålet, pucken i målet, mike tysons kompis öra som han vackert bet av, ölen i glaset.
gårdagens bravader:
katja pillar (lr kalla det va ni vill) sig själv i luft öppningen på täckbyxorna då klämmer hon ut sig den briljanta meningen, "fan va lång den e"...det är den där klassiska som gör dagen lite bättre, den som får en trött alkis att vakna till liv, den som får tidningen att bläddra sig själv, den som får fåglarna att sjunga riktiga sånger, den som får toaletten att spola sig själv  ...
så ja katja vad vill du att vi ska svara på den meningen, "ja det är den", " får vi se",  "hur känns det?" , "så nu vet du hur det är för oss pojkar" ...man kan nog svara väldigt mkt på den meningen men ett skratt blev bra för våran del sen fick vi alla tänka vad vi ville efter det!
Så en annan bravad igår var när kalle åkte i pontus bil och hetsade pontus att köra ner i diket för att testa Fyrhjulsdriften! Varför man skulle göra någon sån sak vet nog ingen inte ens kalle själv speciellt inte när det är is på vägarna och en hel del snö! men efter en lång dag i backarna tänker nog inte ens en myra rätt när den nu skulle göra det! ...men hur som helst så körde ju självklart pontus ner i diket, det vi inte visste var att diket va lika djupt som ner till östersjöns botten, det va så djupt att när kalle kollade i  hålet som blev så såg han kineser!,Vi satt fast fast i typ en halvtimme sen kom en sköning till norrbagge och drog upp och med sin Jeep!
Med andra ord så suger pontus 4x4, den klarade inte kalletestet!
Ni har väl alla läst inlägget där vi lurade oscar att banan heter guleböj på norska? Idag så gick vi på ica och när vi kom till fruktavd så ser såklart oscar detta att det inte heter guleböj utan banan och säger "det heter ju inte guleböj" det sa han med förvånad menlös skånsk dialekt... jag började skratta och aron och jenny skratta då slog det oscar att han hade blivigt lurad! därefter kläckte oscar ur sig "vi har ju skrivigt ett helt inlägg om guleböj"
Jag hade ju velat att han skulle ha frågat(med bred skånsk dialekt) någon härlig norsk på ica efter guleböj(banan)
idag så skulle oscar gå och hämta längdskidutr på uthyrningen för att han ska ha en längdlektion imorgon! när oscar får sina grejer så tittar han frågandes på bindningarna på skidorna och säger " hur gör man med dessa bindningar" bruden bakom disken skrattar oscar rakt upp i ansiktet och säger "det kommer gå bra imorgon"med ironi i rösten. därefter ger hon oscar en liten rundtur av utrustningen! typ såhär lät det, detta är ett par stavar du använder dom till att staka dig framåt med osv...
Nu är vi back in business och lämnar vi bloggen lika mkt så flyttfåglarna lämnar sina hem under vinter, lika mkt som peters knäck ser bra ut(ironi), lika mkt som kisset flödar när man druckit 10 liter vatten eller annan flytande vätska, lika mkt som peter tror att han får ligga, lika mkt som alkis luktar spya, lika mkt som kunglouistjejerbloggen tror att dom är bra...
Peter sorry att vi har gjort dig till svarta fåret i detta inlägg ellller det har vi ju inte (peters egna ord) för allt är ju sant!
Dagen: En peter bakom granen, får aldrig använda staven! (vi tror att detta rimmar)

If you need to take a crap go to the alpin lodge!

Hejj allihopa!!!!

Ni skulle ha sett Arons tabbe! Nu när vi sitter här och bloggar så blev det ju som vanligt dåligt batteri i datorn så oscar skulle slänga (ge) datorsladden(Laddaren) till Aron så missade aron att fånga den! Har ni hört talas om Hole in one! japp det hände i fikarummet på skidskolan! oscar kastade och landade rätt ner i Gustavs kaffekopp! tro det eller ej men det är sant! så aron nästa gång fånga!:P

Att vara djur är som att bada i ett kokande hett badkar fyllt av lava!
Dagens äventyr har utspelats i 20 graders kyla!
kalle och jag har varit djur idag! låter lite kontiskt men djuren beökte barnlandet, lodgen, shopen och även hyran , kalles skistop gick av samtidigt som djuratraktionerna pågick så ner till hyran blev det! När man är djur här på fjället så får man inte prata men det löste sig ändå och kalle lämna fram skidorna och fick säga ett svagt tack! När oscar och Gustav va ute och djurade så blev det en del taffsade av gustav på oscar (gustav är en ritktig bock).

Snacket här på skidskolan är riktigt boring, vad folk snackar om är typ spinning(vad är det?), datorer(bläää) oliviia har haft en jävligt bra dag(helt ärligt vem bryr sig) jennie avbryter folk och tror att hon är Gud( vilket hon inte är), Elin tror att hon har kommit på skvällerpressen( nej det har du inte) pontus pratar skånska med norrlänsk accent(sluta prata)... Fattar ni vilka människor vi umgås med!

Nej vi bryr oss fortsätt prata!

Pontus hade även en unge idag i skidskolan och pappan sa till honom If he need to take a crap go to the alpin lodge!

Dagens: En rutten fisk är inte en dyr fisk!






bananer, bilar och andra ackord

vi sitter och kollar på tv så va det en tiger, då säger Oscar ” va fan har dom ett lejon som husdjur?”

Vi har även spelat gitarr med alha ”gissa låten” Dock så förstår vi inte hur kalle spelar när han fick ta över gitarren.  Kalle har ju sitt egna nya sätt! Detta går nog inte att beskriva för det låter ju så otroligt ”fint”! Kalle hävdar att han spela med dem nya ackorden och det andra är gammalt och ute!

Ikväll lärde sig Oscar också ett nytt ord banan på norska som heter guleböj! Kalle och alla andra är mycket förvånad över att han inte visste det!  Men för oscar så e det som att nasa skulle ha sin startbana på icas parkering! Visst e den gul och böjd så det är ju mycket logisk tänkande alla norrmän…men vad heter den när den inte är mogen (gröneböj) och vad heter den när den är rutten (bruneböj) ….varför har inte alla ord sånna logiska namn tex bil rulleburk, lampa ljusekula, tandkräm vitesmörj.  Fast elin sa kort här efter att tandkräm är mer logisk än vitesmörj och det är det kanske!

Elin påpekade även tidigare idag på en av våra tidigare rubriker ”Vi är inte i bahamas” ….det ska vara ”Vi är inte på bahams” för detta skulle vara som att säga att man är  tex ”i gotland ” fast man säger att man är ”på gotland” eller ett annat exempel ”spela i gitarren” utan det ska vara ”spela på gitarren” men kalle sa efter detta att han gärna hade velat testa spela i gitarren! Då kom vi på iden tänk om man kunde bygga en gigantisk gitarr och spela inifrån. Man kan tänka sig att kalle sitter inne i gitarren och spelar medan oscar är en lindansare och hoppar på strängarna. Det skulle vara ballt! Kalle här kort efter kläcker ur sig iden …”tänk om man hade en gigantisk skida” Oscar frågar ”vad vill du göra med den?” Kalles lutar sig tillbaka och svarar ”Jag vet inte” Men det är en mycket fin tanke Kalle! Det tackar vi för!   

Vi kom på nyss det här med försäkringsbiten det skulle vara lysande med en bloggförsäkringJ finns det?

Dagens 2: Elin har vissa funderingar hon med så vi släpper in henne på denna front : Hur landar en fluga i innertaket? (Gör den en loop? Eller kör den spaceship varianten alltså stannar i luften, vänder sig upp och ner och sen redo för inlandning)

Ps vi måste få svar på Dagens 2 fråga!


En banan är böjd, vi är krokiga och en linje är rak!

Jäääklllar vilken dag! puder upp till hakan, brant som mount everest, skog som är lika tät som en regnskog, åkare lika grymma som kaj och sverre, stup lika höga som niagara fallet och sten lika hårt som katos hjärta.
Som ni säkert förstår så har det dumpat rejällt och det har utnyttjats till fullo! Kalle som ni vet har egentligen som dröm att bli skogshuggare och den drömmen gick verkligen i uppfyllelse idag ..han har skövlat skog, snår, skidor, googlar, kläder och en prilla! Kalle har fortfarande problem med finmotoriken eller rättare sagt grovmottoriken! Oscar vet vi inte riktigt hur han kom ner men ner kom han med ett snötäcke varje gång över sig!
vi har en liten teori om att släppa stavarna för att istället åka rakt ner och grabba tag i träden för att svinga sig runt vi vet inte riktigt än vem som ska bli den "lyckliga" för att testa den nya einstein teorin! kan nog få nobelpris för denna teori i krigsföring! (värt att nämna oscar frågade kalle vad man kan få nobelpris i kalles första svar var krigsföring fortfarande oklart hur många nobel middagar han har sett på tv och vet inte om han har alla tavlor kvar på väggen eller alla myror kvar i stacken eller alla bestik i lådan eller alla stolar runt bordet eller alla hästar i hagen!)
Vi har ju även hört ryktesväg att vi har ett gäng läsare på skandia försäkringar och vi ill ju tackar er för att ni läser om våra sjuka liv och ni kanske vill sponsra oss men någon slag livförsäkring:P ..över till det seriösa ..det är kul att vi kan vara er lilla roliga timme varje dag!
Vi har ju varit här i hemsedal i snart två veckor nu, vi har letat och letat  men inte hittat några filckor fram till idag när kalle varit ute på fältet och spanat, nu vet vi var dom finns och vi kommer aldrig slita oss därifrån!
Detta lilla smultronställe kommer vi inte berätta för någon, om någon vill hitta det så får dom fråga karloscars men ni kan glömma svar, ni kanske kanfå en ofullständig skattkarta! Nu är frågan hur vi ska plocka bären, vi ska göra allt som står i våran makt och göra vårat bästa!
We will die for our country!
nu har kalle hållt sig på bajs fronten länge nu ger jag honom allt för att kötta in så mkt bajs i ett inlägg som ni aldrig kommer att glömma! varsågod kalle kör hårt som fan nu...
Bajsrapport: igår när jag och jonte var ute och åkte så droppade vi en hel del, första droppet så landade jag väldigt platt och fick världens komprisson i magen ...ni kan ju bara tänka er vad som höll på att hända...
Min mage har inte varit sig själv i ett par veckor nu eller ska jag säga att den har nog varit det..., med andra ord så har den varit lös, illaluktande(för andra! jag själv gillar lukten) klumpig och så otroligt mysig och kanske en aning spänstig!
fy fan va snyggt skrivit kalle det där e ju imponerat ...jag blev nog så imponerad att jag måste verkligen hålla med dig för det är inte lätt när man åker skidor och har kungatronen långt ner i dalen!
Dagens: Barnsligt trams och alla kan vara sams!!!

En bergsget är bättre än en vanlig get!

heeeyyy!!!

Hem gång igår kväll! kalle och oscar går brevid varandra i snöfallet som var lätt men ändå ett litet snöfall, Gissa vem som kläcker ur sig "Kan det snöa när det är så här kallt?" jo det var Oscar den lilla knarkaren och det kan det visste Oscar!

Idag snöar det och det är fantastisk skidåkning!

Dagens skidåkning va inriktad på Off-pist så vi började med två åk i tindenskogen som va ganska häftigt, vi dropade lite, ramlade lite, snusade lite med. En ganska cool sak som hände var när Jonatan skulle gå fram till en hängdriva och kolla hur det såg ut nedanför, gissa vad som hände?... En mindre lavin gick av och av jonatan blev det inte mycket kvar!  skoja bara han gled bara typ bara 3 meter men en lavin har vi sett!

nästa åk så åkte vi lilla matterhorn som va sjukt hårt och brant för att inte tala om ballt.

sista åket vi gjorde så åkte vi i caravanskogen vi alla var som ett gäng lejon som hittat ett kvar glömt kadaver. Oscar skulle dropa och kalle skulle visa var han skulle köra ut, det slutade med att han dropa ca 2 m och landade i motlut på en såkallad pillow, vilket resulterade i en framåtvolt... vad lärde vi oss av det? jo om kalle någongång inte skulle vara så flummig i sin förklaring så skulle det gå bra för oscar också men jäklar vad kul det va!

i slutet av caravanskogen så är det en brant på typ 20 m som är snuskig!!!.... branten består utav "trappsteg"så man kan inte åka rakt ner utan man måste göra hoppkort ner för klipporna!(sjukt ballt) så man måste leka bergsget för att ta sig ned, vi alla hade bajs i byxan när vi möttes upp nedanför för att skratta ur adrenalinet som strömmade genom våra kroppar!

Nu kräk snöar det så om vi chansar så ligger nog sannolikheten på att vi åker skidor imon med på 99,999 % fast det finns ju alltid en möjlighet att vi inte gör det!

Ikväll ska oscar och vita huset pynta granen som dem har fått av den legendariska mannen som hyr ut sitt hus till dem! Oscars första uppgift var att fixa fram en gran men nu när den redan står i hemmet så har han tagit på sig en ny uppgift nu ska han fixa en julstjärna till granen. Kalle vet inte vad han ska göra antagligen sätta sig på den vita tronen i det kaklade rummet och känna sig som en man!

Dagens: 1000000 myror är otroligt mycket fler än en elefant!

 


Ölen på hans tröja var inte våt, tjejen var fortfarande inte kåt...

...Ja där har ni fått en liten provsmakning av våran låt!
Kvällen här hemma hos jonte har det skrivits mkt på våran egna blogg låt! detta kommer ju även bli världens första blogg låt typ! Världen har även fått en ny snögubbe som står ngnstans i området kvarndammen! vad kalle menar med det vet vi inte men då är allt som vanligt så keep going strong...kvällen har kalle druckit (smakat,smuttat,luktat,fått kläkningar av, knappt rört typ sett flaskan) whisky då kom han även fram till att den smakar bäst efter 1 timme av hulkningarna och en hel del kaffe och andra starka smakrika produkter som tar bort den där beska,äckliga,hemska, illaluktande wisky smaken!
Vi har även fått ngn slags konkurans eller rättare sagt små tjejer som ser upp till två killar som bloggar
http://kunglouiestjejer.blogg.se/ ...som ni märker så e det mkt likheter med en blogg vi har sett förut vad är det nu den heter .......
0,000001244 sekunder senare
Karl och Oscar samtidigt - JA juste karloscarstankar.blogg.se  ...får se här vad är det vi brukar skriva längst ner på varje inlägg ......
0,000001244 sekunder senare
Karl och Oscar samtidigt - JA juste "Dagens" vad är det ni har? ...
Nu så här i juletider måste man ju ha en juiledikt

Midvinternattens köld är len,

Precis som hon bruden i flen.

Stjärnorna gnistra och flumma.

KarlOscar sitter med sin blogg och bli dumma

Alla sova i mellangård

djupt under john blunds midnattstrumma.

Månen vandrar sin tysta banan,

snön lyser gul på fur och tur,

snön lyser fortfarande gul på taken.

Endast tomten är naken.

Dagens 2 : Nära mummsar ingen morot! Tack ms X.. över till jonte "Suggor kan vara stora och små!" tack jonte för den sista meningen!
Vi har inte läst igenom vi har bråttom!

Vi är inte i bahamas!

Idag efter kalles första lektion så skulle man ha kunnat bygga en mänsklig isskulptur av honom! kalle var så kall att hans kroppstempratur låg på minus 37,5 grader, kalle va så kall att antarktik hade mer liv än vad kalle hade! kalle var så kall att hans bajs skulle kunna användas som is i en Mörk drink! kalle var så kall att hans elev stoppade in snö innanför jackan för att värma honom! kalle var så kall att han behövde färdtjänst till liften, kalle var så kall att när han skulle värma sig vid elden så slockna brasan! kalle var så kall så när han skulle värma sina händer på kaffekoppen så frös kaffet till is! Kalle var så kall att när han kom in på skidskolan så förvandlades skidskolan till en iglo! Alla barnen va varma utom kalle, han hade en djupfryst balle! Ni kanske nu förstår hur kall kalle var! Om inte så läs alla en gång till!
Men Oscar han e en riktig terminator! Oscar var så het att iglon som bildades efter kalle brann upp när oscar kom in. Oscar var så het att antarktisk smet. Oscar var så het att man fick brännsår i ögonen när man kollade på honom. Oscar var så het. Oscar var så het att hans djupfrysta mat inte behövdes värmas i mikron. Oscar var så het så hans kompis kalle blev fet. Alla barnen smet utom Oscar för han var het. Nu kanske ni (Emma-Gästbloggare) förstår  hur het Oscar är! Om inte läs alla en gång till!
Men nu är allt normalt igen lr allt är relativt! Vet inte vad vi menar med det men det verkar vara dt nya att säga att allt är relativt! wanna be an Einsten! Så vad ska vi säga om förmiddagen Vi tror inte vi är i bahamas för dem har inte så mkt snö! Men skulle kunna vara hemsedal för vi tror vi såg en vägskjylt där det stod det namnet på och det är grymt kallt här, typ kallt! Alltså inte varmt! Fast ibland kan det vara varmt och då är det inte kallt och heller inte mellan varmt heller utan det är grymt kallt!!!
Dagens:hellre en djupfryst balle i kanalen än en kall balle i analen!

Mycket spakel i alla hål, ge henne vad hon tål!

Dagens morgon , mkt rolig,sjuk,lugn,smart,charmig och en massa bajspackning i kamelens tår! På väg till jobbet i morse var det fler bilar på vägen en vad aron hade tänkt! Aron med sitt höga självförtroende om att köra bil slutade i en förvärlig katastorof när han touchade eller rättare sagt brutalt spankade en annan bil i baken med sin egna! Vi gick ut för att titta till bilen , ingen fara där, arons bil tillhör ju inte värstingarna som aron själv tror. den e ju ganska mjuk så inga märken blev det men samtidigt som vi tittade till bilen kom ägaren och hälsa på oss glatt och körde iväg! Alla barnen har en perfekt bil utom Aron för han har en defekt bil!

Inne i fikarummet sitter Kalle och ett gäng ..Kalle visade upp värsta grymma sak för oscar (tänk inte på det ni tänker på just nu)  på hans kaffemugg och åter igen tänk inte på vad ni tänker på just nu för på kaffemuggen hade kalle skrivit ut en textremsa med våran bloggs namn på! så nu kan ingen ta fel mugg och jäklar vilken reklam ..kalle e ju buisnessman (vet inte hur det stavas) och finns det ngt ställe där kalle rockar så är det på toan! Money iS Tha ShiT...men kalle behöver inte rocka själv länge till för vi har nämligen börjat skriva en låt om våran blogg. Hela skidlärar orkestern med Jonatan Eklöf på gitarr blev engagerade i vårat låtskrivande! Låten kommer att vara med på våran framtida reklamfilm på tv, vi har även fått erbjudande att vara förband till bruce springsteen men vi vet inte det är tillräckligt coolt menmen...

Dagens: Flera kockar i samma soppa är ungefär som att köra spottävling med en spottcobra!

Om man inte blir hyllad så blir man dissad eller tvärtom!

Idag är dagen då vi ska presentera våran första gästbloggare det är en god vän till kalle hon heter Emma Eriksson! men oscar är lite lätt emot det för att han blev lite lätt dissad av emma i inlägget... Men kalle tycker inte att det spelar så stor roll för han blev hyllad:D. Oscar har ju desutom blivit dissad en till gång idag! När Oscar skulle ner till shopen så sa kattis att hon skulle komma ner men lilla oscar fick vänta där glatt utomhus i 22 minus i 3 timmar det Oscar inte tänkte på var att dörren var öppen in till värmen. ...Ne nog med skitsnack över till verkligheten som ligger oss så mkt närmre än vad ni tror! 


Ladys and gentleman we are now about to present to you our guest (blogger) the cop Emmmmmmmaaaaa Erikssssssssoooooonnnnn! YEAH YEHA YEHAAAAAHHH!!!!!

Tjingelipling folket!
Det är jag, Emma ”lila” som har fått den stora äran att dyka upp här och gästblogga! Känns som en ära! Eller var det bara jag som kunde tänka mej att ställa upp kanske? HAHA och svar på den frågan finns det väl bara två som har och det e Kalle och Oscar ;) På tal om dom! Vem av dom känner jag? De påstår att jag kan ha träffat Oscar men det vet jag inte riktigt om jag har, Emma är dålig på både namn och utseende om inte personen e sjukt heet vill säga, som Kalle! <3 Kalle e min hunk som jag har stått ut med i två säsonger, vilket varit de två bästa vintrarna i mitt liv, gosigare mysigare människa får man leta efter, -Anser jag själv! Jag har sjukt många roliga minnen med Kalle men för att bara ta några kan jag nämna den gången vi blev så JÄVLA osams! Nu ser jag ganska kul på den händelsen men fy fan va sur, arg, besviken och förbannad jag var när vi va osams! Just nu vet jag inte varför vi blev osams, kommer du ihåg Kalle? Men osams blev vi och det var tjafs och sen var vi griniga på varandra, kan ju tillägga att vi bodde ihop i Trysil där vi säsongade vägg i vägg med varandra! Men det gick ganska snart över och vi pratade ut, eller vi försökte! Vi gjorde mer som barn gav varandra en kram och sen fortsatte vi leka!

Kalle ville inte ha med denna bild men ni kan tänka er att det ska vara en här.

Men nog med tråkigheter, för det gick ju över på typ en vecka:P Roliga minnen jag har med Kalle är betydligt fler! Han kan ringa och berätta de mest sjuka sakerna, han kan få för sig att göra de mest sjuka sakerna men han är också en riktig rolig guldklimp i skattkistan! Som den gången i vintras när han skulle laga kvällsmat till 3pers. Då tillagades det mat så att han åt samma ris i typ en vecka och vi alla tre åt samma mat vid tre tillfällen! Kalle gjorde 60 fiskpinnar och typ 10 DL okokt ris!


 

Men det var jättegott! En annan sak som iaf jag och han lär tycka är kul (han kanske skäms?) är iaf den eviga fis-tävling som vi har! Snabbt och enkelt förklarat var det fis på G så sprang man in i den andres rum! SKITKUL när man är där! :)

Nog pratat om Kalle faktiskt! Nu måste jag ju skryta om vem jag är som har äran att skriva här och inte minst ha äran att ha killen ovan nämnd som min vän! Även om vi bor långt ifrån varandra och inte ses ofta och inte hörs jättemycket som tycker jag allt att vi är väldigt tajta! När vi pratar med varandra känns det som igår vi hördes eller sågs! Snart är det ett år sedan vi flyttade in under samma tak för några månader och bo ihop kommer vi väl antagligen inte göra förens vi gifter oss eller vi sitter på hemmet och ruttnar ikapp.. Jag är iaf den galna tjejen som tog tag i livet och sökte jobb som skidlärare i Trysil efter studenten och det är ett beslut jag inte ångrat i livet någonsin! Där har jag mött vänner som jag hoppas att jag behåller länge i livet! Första säsongen byggde mkt på att Kalles kompis Robban ringde mej och frågade vad det blev för mat och sa att han var hungrig och Kalle följde ofta med ner och gjorde sällis :) Inte lika åpen som andra! Andra säsongen så hamnade vi tillsammans i ett klockrent boende som man självklart tröttnade på efter ett par månader! Men nu i efterhand så var det en grym vinter! Och det blev ju då också min sista helsäsongsvinter eftersom jag inte helt oväntat fick ett mejl (svaret var oväntat) där det i princip stod att jag skulle packa ihop mitt liv i den lilla mysiga hålan Tidaholm och flytta 90 mil norrut och bosätta mej i Umeå där nu studier pågår till mina STÖRSTA drömmars dröm! Polis!

BILD 3 (strl 200)

Att få gästblogga är som sagt en ära och hoppas på att få göra fler gånger! Annars så finns min blogg http://emmabloggarfaktist.blogg.se

Xoxo/ lila

 

Bilden med fiskpinnar och gigantiskt med ris som kalle tillagade.

Gästbloggaren även kallad "tjejen som dissade oscar"! En snygg tjejkompis som kanske vill gå på date?

 

Dagens: Två flugor är bättre än en smällare!


Två flugor på smällen!

Bild:Oscar och Kalle

Kvällens äventyr startade med att vi skulle ha puckel klinik! Men omkring kl 17:58:75 kom informationen med en brevduva  som  föll rätt ner mot marken med för mkt bagage (förstoppning) i 151,32 km/h men dog ej i "landningen" (kalle sitter frågandes och undrar varför den inte dog?)...men enligt oscar så måste den medela att det var för mkt kyla på toppen för att liften skulle vara igång och puckel kliniken var utom räckhåll!
Därför blev det istället formationsåkning vid lägre belägda liftar...Kalle och Oscar + Elin kom ju givietvis i samma grupp och som vanligt börjar det väldigt snabbt spåra ut...men vi skärpte oss snabbt och började kötta ner för backen som om en toapaus skulle vara angelägen. kalle började som taktpinne (personen längst fram som leder) men kalle har noll taktkänsla för han var ej närvarande på musiklektionerna men han lekte ganska friskt ändå med sin egna trumpinne...så kom vi på att oscars taktpinne har varit med på lektionerna och kunde noterna...men detta gick ju lika snett som lutande tornet i Pisa då han inte har fullt utvecklat balanssinne som gjorde att gravitationen vann med 1-0...
Dock oscars taskiga balanssinne så får han ändå vara med i skishowen, så nu är han lika glad som när en hund får bada i spillolja!
Nu sitter vi hemma hos kalle och druckit kaffe med kaka (se upp när du stavar detta ord för kakka på arabiska eller kurdiska betyder bajs och kaffe med kakka vore inte så gott) precis som alla andra mogna och förståndiga människor gör en onsdagskväll som denna!
En sak som ni alla läsare  ska pröva är att säga dessa ord på engelska (köpa, hav, stol, tio) dom ska sägas i följd och med fart! detta har ni kanske provat innan men för oss sengångare så var det något alldeles nytt och jäkligt bra party tricks! ...och precis nu i detta ögonblick kläcktes en ny ide till våran blogg varje fredag kommer vi presentera ett partytricks! detta är bara en liten försmak:P
Vi körde även telefon leken det är när någon annan pratar i telefon så ställer man roliga frågor till den som pratar utan att han/hon vet om det och använder det han/hon säger i telefonen som svar.
så när ahla pratade i telefon så ställde vi frågan "Är du bög?" och han skrattade och svarade glatt jaaa!!!
detta var vad kvällen erbjöd inte illa pinkat för att vara en onsdagskväll och den är inte över än men i bloggen är den nog det!
Dagens 2 : Sätt dig aldrig på toalettringen det kan vara någon annan som har kissat på den!

smala kroppar och taniga berg!

YOYOYO feel the flow and you WILL glow MmmMmm clappclappclapp im in a motherfucking rap!
baksnus är gjort av en bak och det vill alla killar ha, på tal om det så hade kalle en fräsch tyska i snb skolan idag, som skulle kunna va en baksnus... Men som sagt kanske man inte få allt här i världen!
Kalle och oscar har inte gjort något tillsammans dom senaste dagarna därav dem taniga bergen till inlägg men nu är vi här som två smala kroppar som är redo att proppa in så mkt choklad i magen så all information bara sprängs ut genom alla hål som finns på en ost som har hål rakt ner i köttkrytan som står och puttrar på  en kortsluten spis!
Igår sa en dansk skidskole unge till oscar att han snackade norska när han försökte snacka danska med honom lite brist på språkkunnskap på dem där skånska personerna dem som bor så nära danmark ..kalle däremot fick stryk av småungar i dragkamp ..kan ju förstå honom då han hade en stor djurdräkt på sig men med sitt skrytande om sina biceps borde han ju vunnit! (dem är "enorma" även hans fötter). Oscar fick också en annan bekträftelse från en elev att han har små fötter och kalle undrar hur han fick den bekräftelsen... som man brukar säga stora fötter stora fotspår! fast oscar menar om man inte har det ena så har man det andra...
Nu har vi kommit på aron IGEN med småätandet, det började i vemdalen när han skulle ta sig ner för den EXTREMT branta barnbacken. NU har det hänt igen, vi har upptäckt att han har ett litet lager med choklad i innerfickan i hans WESC jacka, Vi är bara rädda om dig Aron hoppas du förstår oss ...nästa gång ta ett salladshuvud i innerfickan...
I Måndags så hade vi kick Off för alla som jobbar på fjället! som vanligt så hände det hel del sjuka saker: Kvällen började kl 18:oo och gissa vem som var sen pga toalettbesök där efter fortsatte kvällen i samma tema...
Oscar som vanligt, ganska törstig blev förbryllad av att det var fri bar och höga chefer. Ett av samtals ämnena var våran blogg som många hade hört om, det var till och med en galen kvinna som utsåg sig själv till våran manager det vet både VI och NI att det inte kommer att ske, möjligtvis när vi fått vårat bloggkontor i vitahuset!!!
Ett annat samtalsämne under kvällen var oss(Karl och Oscar) Elin sa ungefär så här om Kalle "Han är en Ulv i fårakläder" kalle själv förstår inte vad hon menar:P och om oscar sa hon "Han är ett får i ulvakläder"...detta utvecklades till att kalle e den där killen som har alla kläder i gaderoben, släcker alla lampor efter sig och trycker aldrig i mitten av tandkrämstuben medan oscar är den där killen som gör allt det där tvärtom men enligt oscar så blir allting man ska göra lite mer utmaning när inte allt e perfekt...oscar är alltså den här typen som verkligen behöver en tjej medan kalle är den där killen som tror sig klara sig själv medans alla vet att han verkligen borde ansöka till TV4 programet Förkväll för att få dejta! Se tidigare inlägg!
Ölen flödade och baren va fortfarande fri sen får ni räkna ut vad som hände, ni förstår säkert...
Dagen efter så vaknade inte alla i sin egna säng, vilket varken gäller kalle eller oscar men vi däremot kanske önskade att vi hade gått "vilse" men för de andra i skidskolan så har ju iaf dem lärt känna varnandra på ett annat plan än dt vanliga..vilka behöver vi inte gå in på:)
Kalle håller ju på att sluta snusa viklet går sjuktbra enligt kalle så har han slutat, men vi vi andra ser så trycker han in prilla efter prilla, han snusar lika mkt som kalle tycker om att snacka bajs och det är sjukt mkt...
Ni som vet hur det är att snusa vet också hur svårt det är att sluta, GE KALLE TIPS!
Inom kort kommer vi även ta in lite facebook spirit till våran blogg. Det finns många tester man kan göra på facebook tex vem är du av hans oh greta osv osv...Ni läsare kommer göra ett liknande test "Vem är du av Oscar eller Kalle?" Mer kommer senare!!!
Det är stor konkurrans med gästbloggandet så skicka in era sjukatste tankar, minnen, senap, evtuellt en härlig pepparmix av gröt så snabbt som möjligt!!!
Dagens: Med en full plånbok kan det handlas mycket i baren men inte om det är fri bar!
Ps Har någon sett Kalles plånbok? Det är en sån där svart med det vanliga plånbok innehållet så den borde vara ganska lätt att hitta!

En halv dag är inte en hel!

Nu sitter vi här mitt på lunchen och måste göra ngt drastiskt med våran blogg! Vi har kommit på den genialla ideen om att vi ska ha en gästbloggare! den här gästbloggaren kommer att få skriva sina egna inlägg som vi publicerar på karloscarstankar.blogg.se! Den här gästbloggaren kommer att koras ut. Anmäl dig idag om att bli våran gästbloggare genom att skicka in ett exempel inlägg till den här mailadressen [email protected]. Inlägget kan handla om vad som helst, eran egna dag, något som irriterar er eller något annat helt flippat och den får vara hur kort eller långt som helst! Inlägget ska ligga i vår inkorg senast 18/12-09! Så kommer vinnaren koras strax efter det!!!!
Dagens: En vattnig mobil måste inte fungera!

Kallt väder kräver varmt kaffe!

Nu nalkas det kyla i hemsedal och förkväll är oss i hälarna, vad ska man göra åt saker? kalla kläder gör att kaffet smakar bättre när man väl får den ljuvliga dryck!
vad har hänt idag? jo jag (kalle) hade en skidlektion där jag hade oscars som PJ(Praktikant Jävel) , det var en privatlektion hon var en level 2 a som var från holland och hade jobbat i angola med jatteviktig arbete för folket!
Oscar däremot har inte jobbat i angola och är inte från holland men har är ändå en jävel på att vara skidlärare, han kan det mesta som att gagga, åka skidor och dricka kaffe, vad mer behöver man kunna som skidlärare!?
Nu märker jag (Oscar) att kalle försöker lägga fram mina positiva sidor så nu e dt dags för mig att jag skriver ..för det var ju som så här att kalle fick ett samtal från SCoTT:s utbildningsansvarig Andreas som i sin tur hade fått ett samtal från förkväll på TV4 ..dem sökte en skidlärare som e singel och vill dejta 3 tjejer ...Karl Lannergård tänkte Andreas , Karl Lannergård tänkte jag och alla andra också!!! Men kalle e inte lika säker på det som vi andra är men vi ska nog få honom på andra tankar!
Åter till Karloscars tankar: Ikväll är det julbords Kick Off för hela hemsedal, Med det menas gratis käk, lättklädda tjejer, välkammat här, finslipat skägg, ny trimmade näsborrar, hårig bringa(kalle) och stockholmslickat benhår...
Dagen: Hårig kropp håller dig varm...

Spetsiga klippor och runda kroppar!


tjean såhär dagen efter! fast idag blev vår födelse förnyad med en massa brant skidåkning och pillows i skogen...

detta kräver våra egna ord

Oscar berättar: Jag vet inte hur era morrna brukar vara men dt här var ngt ut över dt vanliga! I morse ungefär vid 05:21:23 så sitter jag uppe och väntar på att det kanske kommer ett lucia tåg ..och herre jösses fan det gör dt oxå:) tessan och tre andra (nu va dt ju så här att tessan ville ju att vi skulle nämna hennes namn i bloggen och göra henne till en b-kändis) lussade hos alla i skidskolan! så dt började med att jag hörde ett ljud nerifrån och tänkte vad e dt för fyllon som har kommit in...denna tanke ändrades till att dt faktiskt stod ett lucia tåg där nere och sjöng för aron och elin...upp för trappan kom de till mitt rum och det kändes som att man fyllde år när dem kom och sjöng (fast lucia sånger då förstås).
Så pepparkakor, lussebullar och en flaska med glögg kom rätt framför ansiktet ..fy fan va gött det va! man kände sig som en kung! men detta var inte en vanlig morgon så det ända jag kom på att säga var "uräkta jag inte städat" sa jag halvsovandes! men hur som helst så var det hur gott som helst med uppvaktning på morgonen!!! snyggt jobbat!!! tessan and tha gang!!!


kalle berättar:Imorse vid kl 06:00 hördes en härlig körstämma! jag vaknade till och funderade på om någon av mina sambos fyllde år? jag fattade inte någoting därefter funderade jag på om det kanske var  jag som fyllde år men så kom jag på att det är inte förrens i februari! Nu vaknade jag, då slog det mig att det är Lucia och ett gäng i skidskolan går luciatåg...
När dom sjungit klart så kommer en av dom och bjuder mig på pepparkakor och den andra kommer med en härlig kall glögg direkt ur flaskan (Då tänkte jag: Det är inte varje dag man får glögg på sängen)

lite senare:

norrmannen var lika taggad som han alltid verkar va! fy fan va han bränner på! Vi har en tanke om att han kan vara kokain påverkad men det är upp till er läsare själv att avgöra!

Vi åkte reidarsskalet, när vi precis stiger över kanten och ska rocka så hör man oscar skrika som ett litet barn jag kollar fort upp och där kommer oscar i fullt kareta utan skidor i en 40 graders off-pist tummlandes mot ett STUP, vad gör man? jag flyttade mig kvickt för att låta honom åka som han ville!. Men oscar fick stop på snöbollen han hade skapat runt om sig och tackade mig för jag gjorde fri väg.

så oscar den nya snögubben kom in och allt smälte då klämde han ut kommentaren "jag är inte blöt men jag är våt" väldigt smart sagt!

Nu sitter vi på skidskolan och skriver i våran blogg... en sak jag (kalle) har funderat på idag, är varför jag aldrig kan få en lugn stund och bara få dricka mitt kaffe i fred!
då frågade jag min chef varför jag aldrig fick dricka upp mitt kaffe, han svarade "Då är det dags att byta vänner kalle" och en paralell till det är när jag äntligen hade fått mitt kaffe så sätter sig oscars sig bervid och välter ut sin egna kopp, allt blev dränkt även datorn! fast vi både tror att dator kan må bra av en liten kaffekick, den har varit lite seg på sistone! Summan av kardemumman ta alltid med dig koppen till den vita kungatronen(toaletten) för där får man vara ifred!

Dagens: En snurrig telefonsladd kan behövas sträckas ut!














Snabbpress

Ojojoj vi måste bara blogg lite nu under release festen, trorts att vi är högt aktade värdar så tar vi oss tiden till det!

Runt 23 tiden så kommer rusenrasande Cato instormandes med både pistol och traktornycklar det kändes iaf så! "NI MÅ SÄNKA MUSIKEN"skriker han! vi är mellan 50-60 VIP gäster som inte hör vad han säger, då börjar han skjuta vilt men vi är gjorda av sten så kulorna bara studsade av oss som om det vore gjorda av ulltussar! därefter springer cato hem efter att jag visat höger biceps och är på väg upp med vänster! det kanske inte va riktigt såhär men snarlikt!

Dagens: Sanningen kommer alltid dagen efter, om den kommer!

En dag att börja med igen!

Tjenare alla! Så dag har vi haft ett krismöte! Vi har bytt blogg sida! Detta är inget att oroa sig för! Allt kommer att vara som förr två flummiga pojkar i sina bästa år kommer skriva lika knasiga, seriösa, roliga, tråkiga, utmärkta, snurriga inlägg och ni som gillar kiss och bajs humor kommer INTE att gå lottlösa!
så ny adress karloscarstankar.blogg.se  Spara i favoriter! sprid, snacka tänk, ät, skit denna sida vidare!!!

förutom krismötet så har kalle jobbat för första gång i hemsedal medan oscar åkt skidor med en norman som såg ut som en dansk men åkte som en leopard kan springa fort! den här norrmannen hittade aron i backen eller rättare sagt norrmannen hittade aron när han satt gråtandes på en stubbe i skogen efter att ha kört vilse (fel). Aron själv sa att han inte hade gråtigt för att aron är en av dom typerna som "inte" gråter för det ocoolt...

så allt från början sa även aron att vi var tvunga att skråa längs berget för att inte komma fel ..då körde självklart den där lilla räkan rätt ner och hamnade käpp rätt åt helvete:P men som sagt norrmannen som har ett namn Knut hittade honom (gråtandes) och ledde aron in på rätt spår igen! Han drog också med oss på värsta offpiståket för att lilla aron skulle få dem där tindrande ögonen att sluta vattna snön för norrmannen gillar inte is! Knut ska vi alla t.om kalle möta upp imon med matsäck för ännu mer offpist!!! hallå där kött och blåbär!

idag satt vi också och försökte hitta på ett namn till våran nya blogg, vi satt minst 2 timmar och gjorde allt vad vi kunde för att komma på ett namn men de gick bara inte. man skulle kunna säga att det var som att hitta en isbjörn i gobiöknen! för er som inte fattar så lever inte isbjörnar på det stället! för er som fortfarande inte fattar så är det alldeles för varmt för isbjörnarna! för er som FORTFARANDE inte fattar så behöver ni inte läsa mer!
jaaa iaf så satt vi till slut och försökte styra upp våra liv men det sket sig också totalt för vår leopard har så många fläckar... till slut knäckte Elin ur sig "Det är skönt att man kan välja själv vad man vill göra i det här livet!" Det är precis tvärt emot vad vi kan!!!

Just nu har vi realese fest för vå nya blogg! det är en otrolig känslomässig fest med mycket glädje!!! festen utbringas i klostret som är det  ända stället där ingen får ligga i hemsedal!

Dagens: En oknäppt skjorta går fortare att knäppa upp än en knäppt skjorta.






Gas är en viktig natur resurs här i världen

Ledsen alla läsare för väntat på detta inlägg men nu kommer det iallafall som en brevduva med brinnande vingar!

Idag var dagen då vi hade Våran första personalfest haha jaa och då kan ni tänka er skåne på fyllan! Det började med att våran grupp skulle laga huvudrätten, allt gick skitbra fram tills att det blev trubbel i paradiset, högsta chef vill att gruppen skulle persentera rätten (oxfilé, potatisgrateng och sallad) på franska, oscars tar ett steg fram (jag gräver ner ansiktet långt ner i handflatorna och undrar hur nu detta skulle sluta) han öppnar munnen och ut kommer det något som ska låta franskt med grov skånsk dialekt…

Jag kalle gör något som jag inte bör göra med laktosmage som jag har, jag proppar magen full utav grädde coh andra sköna mjölkprodukter (i mitt huvud tänkte jag överlevnad som jag snart ska få ångra rejält!) under middagen känner jag hur magen sväller. 20 min in på middag tror jag att jag är på väg att EXPLODERA coh fisa kan man ju inte göra under middagen det skulle ju inte ge ett bra intryck har jag hört! så jag väljer alt två att gå en runda jag tar mig upp till övervångingen där toaletterna finns och Hoppsan så va det stopp på en av dom… senare på kvällen blir det värre, ajg kommer hem till mitt personalboende och fiser nog den längsta fis jag någon sin kommer ha gjort, jag skulle nog kunna kollat klart på hela sagan om ringen trilogin innan det va klar…

Vad har vi lärt oss av detta?  jo att allt som kommer inte kan komma ut i samma form!

(Allt detta skrev kalle själv när han kommit hem från våran personalfest men sparade bara det som ett utkast men nu efter grov granskning av Oscar (jag) e det dags att publicera den /Oscar)

Dagens: Om en dag är mer än 24 h så pratar man dygn!


Vem fan är hon?

Tjabba!!

Hahaa vilken sjuk dag! det är precis som vi skrev igår, ganska sjukt att jag och kalle är i samma grupp. vi snackar så sjukt mkt baja som vi aldrig kommer ihåg när det väl kommer till kritan!..

Vi alla hade skidlärar möte idag där vi disskuterad mål osv. Vi skulle bl.a. ta fram 3 positiva egenskaper om oss själva ..kalle med sin kassa självkänsla fick ju självklart frågan inför allihopa (ca 40 st) , för på kalles intervju hade dem sagt till kalle att dt var den sämsta skrivna ansökan dem har läst detta sa dem även inför allihopa idag och alla skrattade!!!… kort därefter säger oscar högt i hela rummet “jag skrev kalle som referens på min ansök” alla bröt ut i skratt för oscar trodde att kalle hade jobbat i hemsedal tidigare , vilket han aldrig har gjort, detta fick oscar reda på efter att han skickat in ansökan!  lite otajmat!

Vi måste bli bättre på att skicka in fler inlägg, oscar gav mig därför fria händer till att lägga in nya inlägg utan honom, haha tänkte jag (kalle) och så sa jag till oscar “då kan jag ljuga ihop massa saker om dig” förvånande kollade oscar på mig med sina blåvalsögon och sa “jaha så då kan du skriva typ att jag blev våldtagen och gillade det” (med grov skånsk dialekt) Elin, aron och jag bröt ut i skratt och frågade “hur fan kom du på de?” oscar  ” nää det va bara min första tanke”

Kort därefter så satte vi oss i bilen på väg hem och elin tog upp en platta med Ebba grön, Oscar sa “vem fan är hon?” jag och elin kollade på honom som om vi hade sett en upp och ner vänd kamel springandes läng stockholms gator” elin berättade för oscar att det är en svensk punkrockgrupp och det är en HAN …då sa oscar ” jag lyssnar fan inte på billig svenk wannabe hårdrocks-band” vi alla skrattade riktligt hela vägen hem.

Allt detta vi skrivit hände i loppet utav 1 timme då kan ni kanske förstå hur våra dagar ser ut! ganska flummiga skulle man kunna säga! :P

nu ska vi ut och åka kvälls åk! ha de kaffe med kaka, kaviar, majonäs på gurka, rulltårta, skinka, ost och en liten dynamit stav!

Dagens: Man ska aldrig le när man ha tråkigt!


260 gram kött är varken 259 eller 261

Ja vad ska vi säga om den här dagen! lång, kul, äventyrlig, spännande, mustig och förgyllande solstrålar i det glimmande hårt som blåser i den böljande vinden ut över bergen där karl och oscar står i en backe fylld av glädjetrårar som bara sprutar ut som en flod!  …nu är klockan kväll

kalle sitter med en stor bagare under läppen och en del pyttipanna i magen . Karl lyckades även klämma i en double cheeze burger 260 gram kött idag… hörde ni det 260 gram lr rättare sagt läste ni rätt 260 gram! jäklar va han e fet!

Oscar däremot har ingen bagare, ingen mat, undernärd person som lever på sina snåla pengar från spargrisen från barndomshemmet  med andra ord inte fet! men väldigt muskelös det är kalle i och för sig också på sitt sätt!han har stor mage!

många disskutioner i skidbacken har dagen erbjudit. vi har kommit på massa nya ord tex  kortsinnt som är tvärtemot mot långsinnt  också en kortsväng heter egentligen delspiralsväng (för man ser ut som en del från en spiraltrappa när man gör en) …dt  var många andra ord som dök upp men när man kommer på nya ord så glömmer man av det lika snabbt som det dök upp och dem andra hinner inte reagera så dem glömmer också!

vi har som ni ser ändrat lite bakgrund till våran blogg men nu är det läsare vi behöver!!! LÄNKA LÄNKA LÄNKA!!! vi ska vinna blogg awards och  komma med i Vakna med the voice på kanal 5!

varför är katrin zytomierskas så spektakulär i hennes blogg?

nu är vi indelade i grupper och av ngn anledning så hamnade jag och kalle i samma! deta kan ju bara bli katastrofalt mkt skratt, skitsnack och total dynga av ord som bara kommer ut ur mun! snacka om att våra chefer har gjort ett stort misstag lr kanske dt blir lyckat! …

dt är iaf dag 2 / 5 ..våran fadder har redan kastat stavar och skidor mot kalle ..i rusande fart sprang hon fram, tog upp handflatan…

kalle som vanligt darrandes bajsnödig stod i ett epecentrum av lycka …för alla vill ju bli uppmärksammade i livet ..detta var kalles stora chans …i det här fallet kanske det var av fel anledning…

men varför vill vi människor stå i centrum?

om man inte bli sedd har man ej aldrig fått någon cred! tror vi…

imon ska vi upp tidigt som faaaan!! fyyy faan (shaun bannan) http://www.youtube.com/watch?v=bHCAc4fGdFs kolla på denna! ….mkt skidor blir dt imon och ennu mer dynga av ord som bara flyter ut oavbruttet från våra munnar!

nu kallar aron och elin för vi ska dra hem! lr kalle stannar kvar för det är hans hem vi sitter i!

Dagens : en klocka har aldrig mer än en timvisare!

för er fjolliga gulliga läsare puss och kram!!!!


Förlåt

Ledsen för alla felstavningar ..vem pallar läsa igenom vad man skrivit …ni kan säkert lista ut vad som ska stå där det är fel!

Dagens: Att skriva är silver, Budskapet är guld!


The D-Day

Sitter i skidskole huset och skriver lite snabbt …Första dagen i skidskolan började helt fel, Kalle kände sig väldigt lösaktig …detta är ju mardröms senariot i en skidlärares värld. nervositeten ökade lavinartat , vi skulle inom kort presentera varandra inför allihopa. Darrandes och skakandes ställde Kalle sig upp, första ordet (ljudet) mjjjuurrjss (alla skrattade) …nu stod kalle som en epeleptisk hare, magen hade förvandlats till en flodvåg av diarré med slag av jordbävning. Lukten kurrade sig utåt genom skidbyxorna ut bland kollegorna. som en serpentin väg slingrande sig lukten utåt, uppåt,  neråt i alla riktningar , ingen kunnde gömma sig!

Kalle sa med dov skråvlig röst - You Can run but you can´t hide! med Indisk brytning

Ne så var ju inte fallet! Men kunde ha varit i vår värld.

Grymt bra offpist åkning och våra kollegor är grymt sköna speciellt snart när dem har lärt känna oss lite bättre och förstår våran humor. När vi åkte offpisten hörde vi små pipiga röster säga i huvudet “jag är Kaj (en väligt bra skidåkare)” varifrån det kom det vet vi inte och kommer nog aldrig få veta. Däremot lärde vi oss två nya ord idag eller oscar visste redan dem för det e skånska men för kalle va det lite nytt! Ålahuvud och Ålarens betyder typ kötthuvud säg det till nån som gör något idiotiskt Tex Ditt jäkla ålahuvud (med skånk brytning)!

Vi skriver mer sen!!!!! ciao!!!

Dagens : Pengar är pengar men roligt är kul!


Idag bajsade vi inte bara ord

En dag som denna är svårt att glömma! Har du nån gång vaknat och bara tänkt fy fan va kul dett kommer bli! Det gjorde vi båda idag! Som två skidlärare som oss kommer är det väldigt viktigt att hålla energin uppe! Detta gör vi bäst med Kaffe (En kanna). Att den lilla bönan kan göra så mkt gott i världen kunde man aldrig tro! Hur som helst så var vi efter den kanna med kaffe väldigt hypade och redo för skidåkning! Detta var karls andra dag i hemsedal och Oscars första! Oscar hade därför lite mer förväntningar men för oss båda kändes det som en liten unge upplever på julafton!

Vi båda har gått på samma skola (SCoTT) och där har vi en speciell humor, vi drog många lågnivås skämt som absolut inte gick hem hos andra än vi skottare! “Karl jag har väldigt hårig röv det har jag till och med fått intyg av läkare om” att tilläga jag (karl) va 3 meter framför honom i en fullpackad liftkö.

Mycket skidåkning blev det och en hel del dumpning dock inte av snö…

Kalle  kl 09 : 00 - “Jag har en riktig killer på gång”

Dett var återkommande under varje timme och vi alla undrade när födelsen skulle ske?

Kalle kl 16:30 Hemma i “Vita villan” (Oscars boende) - “Nu vet jag hur det känns att föda barn…” detta följd av Oscars vilda fantasier!

Som ni säkert märker är det väldigt livat i våra hjärnor men vi har kul!

Har ni nångång tänkt på varför pengar skapar girighet? det var nog det seriösaste samtalsämne vi fick upp idag! skriv era kommentarer!

Dagen avslutades med väldigt go köttfärssås tillagad av Aron Jansson, mkt bloggande och skratt!

Dagnes: En prutt kan ibland bli tre!

Kaffet smakade toppen och backen väntade!


En dag att börja med!

Välkomna alla glada, sura och ledsna till våran blogg!

Jättekul att ni tittar in här. det har varit väldigt mycket snack om denna blogg och nu har vi äntligen gjort slag i verket!

I denna blogg kommer ni att hitta saker och ting som ni inte trodde fanns!  om man inte läser den här bloggen så är det som att inte ha sex på femtio ÅR! det här skulle natruligtvis inte vara så kul! Våran blogg kommer förgylla eran dag oavsett om ni fått kicken från jobbet lr ngt annat trisst har hänt under dagen!

Dagens: “En dag kan aldrig bli bättre än vad dagen ha varit!”


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0