En dikt kan ha mycket vikt!

En skidag är aldrig lång
För den är ungefär lika rund som en ballong.
Om ballongen inte hade varit rund
Så hade man nog kanske varit sund.
Med detta sund så kom det hit en kund
(nu håller kalle inte riktigt med)
Kalle vill ha det så här
Med detta sund så kom det hit en gäst
Han gjorde en gest. (Snyggt kalle)
Denna gest var en sprattlig sådan
Man skulle kunna tro han var gjord i kådan
Men kådan är inte en gäst
För det är en slags präst
Präster finns det gott om i ett kloster
Där har dem ofta plåster
Plåster kan man använda till att tejpa med
Precis som han som var en smed.
Smedens namn var Örjan
Nu tar vi om det från början
En skidag är aldrig lång
För den är ungefär lika rund som en ballong.
Om ballongen inte hade varit rund
Så hade man nog kanske varit sund.
Med detta sund så kom det hit en kund
(nu håller kalle inte riktigt med)
Kalle vill ha det så här
Med detta sund så kom det hit en gäst
Han gjorde en gest. (Snyggt kalle)
Denna gest var en sprattlig sådan
Man skulle kunna tro han var gjord i kådan
Men kådan är inte en gäst
För det är en slags präst
Präster finns det gott om i ett kloster
Där har dem ofta plåster
Plåster kan man använda till att tejpa med
Precis som han som var en smed.
Smedens namn var Örjan
I efternamn Krut nu är det slut (Eva Elins mamma kom på den SNYGGT!)
Dagens: En kula är alltid rund men har aldrig en lugn stund!

2 niggas in the front 2 niggas in the back!

Vad gör man på en lördagkväll?
-Jo kalle och oscar tog det rätt lugnt vi satt hemma och snackade skit och kolla lite internet.
-Det var ju ändå lördag så det var ett gäng som var ute på krogen och festade.
-Andra kollade på film,
- vissa lagade mat.
- Några var ute och sladdade med sina bilar.
Men Gustav han gjorde inget av detta för han var så kallat "decent driver" alltså killen som kör runt alla fyllon. Som fyllo kan det ju vara ganska normalt att man fylleskada sig men för Gustav "the decent driver"så e dt inte dt. För igår ramlade han i trappen hemma och drog axeln ur led! Gustav ringde till Oscar och frågade efter en till som var nykter den kvällen. Oscar hade tagit en öl och var helt borta efter den men kalle som vanligtvis e lite borta han också hade inte druckit. SÅ till Ål begav vi oss Oscar, Kalle, Gustav och Lars med en gammal farfarsbil mitsubishi spacewagon med takbox:P riktigt gangster . Ål ligger 10 mil härifrån och på det norska vägar.
När vi väl va framme i Ål så hittar vi legekontoret ganska lätt efter en bra vägbeskrivning från 113, man skulle nästan kunna säga att Kalle va Robin för han hade Läderlappen som kartläsare(som batman och robin)... Efter många om och men så kom vi in på sjukhuset och då upptäcker vi att Gurkans axel har hoppat tillbaka(den är alltså inte ur led!) läkaren kommer och ger gurkan en mitella och så åker vi hem igen!
På vägen hem så åker vi till Gol och äter korv och dricker kaffe!
Summa av kardemumman: så kanske det e farligare att inte dricka alkohol!
Idag så har vi haft en dag fylld utav skidglädje!
Dagen: går det fort kan det bero på lite friktion!

vad heter Thailands huvudstad!

Japp nu sitter vi här igen i soffan hemma hos kalle och som vanlig så upprättas ett litet NASA med datorer och det finns inget som heter umgås!
Tills kalle varckert frågade "kan vi inte umgås lite?" det ända kalle fick kontakt med var Oscar. men kalle är glad ändå!

Vi kom även på en sjukt rolig sak, förra veckan så gick kalle, jacob och oscar ut från skidskole rummet och där ute mötte vi en av våra maskottar björnen som givetvis inte är en riktig björn utan en av våra skidskolelärare!

Vi sa till varandra att vi skulle skämta lite med björnen och jacob snappade upp det ganska fort och skön som han är så körde han Thailand. vilket betyder att man frågar personen vad thailands huvudstad heter och om man inte svarar tillräckligt snabbt så säger man bankok med lite förvrängd röst och ger en lite snärt på ett lika privat ställe som kungens sängkammare...Vad vi alla inte visste och defenetivt inte jacob var att björnen inuti björnen var en person som vi inte kände! 

Det hördes ett litet skratt inuti dräkten som vi inte kände igen och undrade vem det var. Vi vet inte vad ni brukar säga lr göra med personer som man inte känner men jacob kan nog svara på det! Vi alla skrattde gott och länge efter det och undra vem det var.

Så ikväll har vi haft lite smarta disskutioner lr ända fram tills fjune kom in i disskutionen! Vi snackade om man går framåt i ett tåg som kör då får man samma hastighet som tåget plus sin egna denna disskution fortsatte och sen kom fjune med sin teori.

Om man har två speglar som reflekterar varandra och sätter handen där emellan  och sen drar väck handen då menar fjune att det måste fortsätta reflektera och om man tittar i speglarna så borde man se fortfarande se handen.

Han räddade i och för sig upp detta med att göra en cool sak! sitt på en stol tryck dig bakåt och stärck ut handen så du precis når någonting med fingertoppen. ta bort handen och slå den med den andra handen på armbågen som ska vara böjd i ungefär 90 grader (inte med knytnäve men som att man gräppar tag om armbågen). Därefter testa nå väggen igen med stäckt hand och tryckt bakåt! hur går det till?

Dagens: Det finns många glas och muggar nuförtiden men det bästa av dom alla är kaffemuggen!

Nu dansar chillenarna på borden!

Så det har varit ett tag sen vi skrev men nu har katos hjärta kommit till liv. Fast det låter inte så positivt vi säger istället nu har seglet hissats upp, nu har soperna slängts, nu har ölen öppnats, nu har liften tagit oss upp, nu har grodan äntligen hoppat, nu är bastun varm...ja ni förstår principen

Varför varför varför ja det kan man ju fråga sig och svaret kommer nog inte bli bättre av att man ställer frågan varför så varför ställa frågan varför och istället säga därför ...var det introt kom ifrån det vet inte ens gud som har koll på alla och med tanke på gud så kom det en liten disskution i morse.


Oscar och Kalle har en teori om att vi nog inte e menade till att ha flickvänner. Gud satte nog oss på singellistan genom hela livet. Han tänkte säkerligen på homolistan också. Vi e lite homo fast inte så mkt homo att förtjäna att var på listan. Han tänkte säkerligen på bisexuell- listan också men vi är nog nånting mellan alla dessa alternativ. Det alternativ som man kallar singel.
Så vad har mer hänt ...vi har varit på en mycket skön askul nyårs fest med folk från hela fjället (ca 100 pers på hybel). Jäklar vilken fest det var!!! Kan ju inte vairit kul å vakna upp i det boendet dagen efter men tackar för allt allihopa det var svin kul!!!Gott nytt år och god fortsättning! lr old school grått nytt hår elle flott nytt sår och snodd bosättning!
Men det är inte bara den festen som har visat sig för ngn vecka sen var vi ute på ett ställe i hemsedal! Lite för mkt från baren e ju ingen nyhet. Oscar som "bara" e 21 kom in på ett 23 ställe. Vakten sa självklart till Oscar och peter (han som går hem med pojkar) å lugna ner sig efter att de nästan vällt en soffa. Vanligtvis brukar man ju bli lite rädd och lugna ner sig och be om ursäkt för vad som har hänt för att inte bli utslängd men inte Oscar. Han frågade istället vakten som var från norge "Varifrån skåne kommer du?" ingen hit...
Nyårslöften!
Jaha då va det 2010 och nyårslöftn har sagts!
- jag ska diska varenda gång jag har ätit efterrätt!
- jag ska bli mkt längre i år!
- jag ska äta snö när jag gjort kortväng
- jag ska slicka modens håriga bröst varje gång jag är ute!(peter)
- jag ska aldrig mer kalla madde för madde utan maggan!
- jag ska gå på kinesiska muren upp och ner!
- jag ska införa en ny lag i sverige!
- jag ska fiska upp en blåval i östersjön med ett metspö!
- jag ska skeda med en sked!
det här var ju bara några löften vi snappade upp under kvällen!
Under kvällen så fick några utav åre killarna nya smeknamn:
Lars som skulle basta med sina vänner fick namnet Läderlappen och det är inte för att han är någon sorts superhjälte
Åre killarna satt ute i sin stuga i skogen och skulle dra en bastu! när alla sitter i bastun och njuter med en kall öl i handen och lite nötter i en skål brevid så stiger Lars(läderlappen) in iförd läderstring och flaschade sina nuts där av namnet!
Åre peter fick sig också ett nytt namn men det får ni lista ut själva med lite hjälp: säg "bergstrand" 10 gånger snabbt och när ni listat ut det så kan ni lägga till glenn före!
pallar vi läsa igenom inlägget innan ni får läsa? NEJ...
Dagens: Dagens behöver inte alltid vara en dagens utan det kan även vara gårdagens och ibland morgondagens!

Vi vaknar snart...

...så lugna er lite

...så ta det lugnt

...så det är ingen ide att stressa

...så få inte hjärtattack

...så inlägg kommer

...så ruttna inte framför datorn



Så kort och koncist så kommer inläggen stiga upp som en sol bakom de höljande bergen i det

snörika området i ett land med konstiga ord som nog inte ens dem själva förstå var dem kommer ifrån!!!

 

Dagens: Om en ko lockas med mat och startar 10 sekunder före betyder den att den vinner mot en hund på 100 meter?

 


RSS 2.0