En bergsget är bättre än en vanlig get!

heeeyyy!!!

Hem gång igår kväll! kalle och oscar går brevid varandra i snöfallet som var lätt men ändå ett litet snöfall, Gissa vem som kläcker ur sig "Kan det snöa när det är så här kallt?" jo det var Oscar den lilla knarkaren och det kan det visste Oscar!

Idag snöar det och det är fantastisk skidåkning!

Dagens skidåkning va inriktad på Off-pist så vi började med två åk i tindenskogen som va ganska häftigt, vi dropade lite, ramlade lite, snusade lite med. En ganska cool sak som hände var när Jonatan skulle gå fram till en hängdriva och kolla hur det såg ut nedanför, gissa vad som hände?... En mindre lavin gick av och av jonatan blev det inte mycket kvar!  skoja bara han gled bara typ bara 3 meter men en lavin har vi sett!

nästa åk så åkte vi lilla matterhorn som va sjukt hårt och brant för att inte tala om ballt.

sista åket vi gjorde så åkte vi i caravanskogen vi alla var som ett gäng lejon som hittat ett kvar glömt kadaver. Oscar skulle dropa och kalle skulle visa var han skulle köra ut, det slutade med att han dropa ca 2 m och landade i motlut på en såkallad pillow, vilket resulterade i en framåtvolt... vad lärde vi oss av det? jo om kalle någongång inte skulle vara så flummig i sin förklaring så skulle det gå bra för oscar också men jäklar vad kul det va!

i slutet av caravanskogen så är det en brant på typ 20 m som är snuskig!!!.... branten består utav "trappsteg"så man kan inte åka rakt ner utan man måste göra hoppkort ner för klipporna!(sjukt ballt) så man måste leka bergsget för att ta sig ned, vi alla hade bajs i byxan när vi möttes upp nedanför för att skratta ur adrenalinet som strömmade genom våra kroppar!

Nu kräk snöar det så om vi chansar så ligger nog sannolikheten på att vi åker skidor imon med på 99,999 % fast det finns ju alltid en möjlighet att vi inte gör det!

Ikväll ska oscar och vita huset pynta granen som dem har fått av den legendariska mannen som hyr ut sitt hus till dem! Oscars första uppgift var att fixa fram en gran men nu när den redan står i hemmet så har han tagit på sig en ny uppgift nu ska han fixa en julstjärna till granen. Kalle vet inte vad han ska göra antagligen sätta sig på den vita tronen i det kaklade rummet och känna sig som en man!

Dagens: 1000000 myror är otroligt mycket fler än en elefant!

 


Kommentarer
Postat av: bananen

Oooh

ok

så de är du som är kungen på klubbmötena.. ok!

2009-12-19 @ 22:33:59
URL: http://bength.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0