If you need to take a crap go to the alpin lodge!

Hejj allihopa!!!!

Ni skulle ha sett Arons tabbe! Nu när vi sitter här och bloggar så blev det ju som vanligt dåligt batteri i datorn så oscar skulle slänga (ge) datorsladden(Laddaren) till Aron så missade aron att fånga den! Har ni hört talas om Hole in one! japp det hände i fikarummet på skidskolan! oscar kastade och landade rätt ner i Gustavs kaffekopp! tro det eller ej men det är sant! så aron nästa gång fånga!:P

Att vara djur är som att bada i ett kokande hett badkar fyllt av lava!
Dagens äventyr har utspelats i 20 graders kyla!
kalle och jag har varit djur idag! låter lite kontiskt men djuren beökte barnlandet, lodgen, shopen och även hyran , kalles skistop gick av samtidigt som djuratraktionerna pågick så ner till hyran blev det! När man är djur här på fjället så får man inte prata men det löste sig ändå och kalle lämna fram skidorna och fick säga ett svagt tack! När oscar och Gustav va ute och djurade så blev det en del taffsade av gustav på oscar (gustav är en ritktig bock).

Snacket här på skidskolan är riktigt boring, vad folk snackar om är typ spinning(vad är det?), datorer(bläää) oliviia har haft en jävligt bra dag(helt ärligt vem bryr sig) jennie avbryter folk och tror att hon är Gud( vilket hon inte är), Elin tror att hon har kommit på skvällerpressen( nej det har du inte) pontus pratar skånska med norrlänsk accent(sluta prata)... Fattar ni vilka människor vi umgås med!

Nej vi bryr oss fortsätt prata!

Pontus hade även en unge idag i skidskolan och pappan sa till honom If he need to take a crap go to the alpin lodge!

Dagens: En rutten fisk är inte en dyr fisk!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0