Synen av skägget är som en livstid på kåkenmed ferraries ...ehh VA!?

TACK FÖR IGÅR ALLIHOPA!!!
Igår var det julafton med kalle, paket, rostbiff, pizzaslice, kardemumma, julskinka, skäggväxt, mossa under granen, badbollar, kaffe på tårna, inlagd senapsjulemann (tomte på danska och den saken är oscar hundra på). Skidskolan på ca 20 pers åt julbord tillsammans där vi skulle fixa var sin delikates till julbordet. Oscar fick i uppgift att ta hand om brödet så han handlade 3 limpor bröd så var det klart. Kalle hade i uppgift att fixa allas prinskorvar till julbordet så innan maten och mitt uppe i kalles julölsdrickande klämer han ur sig meningen "50 spänn till den som steker korvarna". Katta snabb som autobahn i Tyskland sa "Jag gör det" och kalle satt kvar där i soffan och lukta på dem små julölen precis som Ferdinand gör med hand blommer.
Kvällen fortsatte glatt och våra samtalsämne var nog värre en värst. Ölen makes you talk! på något konstigt sätt kom vi in på hur turkar och kineser har det på deras toaletter där en vattenstråle i toan "makes it clean" om man säger så. Detta spårade ur och vi fick upp tanken på om hur coolt det hade varit om man med en joystick kunde styra vattenstrålen och samtidgt ha en infravärme kamera bredvid sig där man ser händer där bak.
Där dessa färger symboliserar följande :
Rött: Bajs
Grönt: Gammalt bajs
Gult: Kiss
Blått:Toalett vatten som stänkt upp
Med joysticken får man sikta och skjuta. Vi är inte hemma i ämnet CS men det skulle kunna vara som det, och att man har olika vapen! tex sniper om det är en liten unka röd prick kvar, om det är jätte många färger på skärmen kanske man ska använda sig av en bazoka och undra vad som händer om man använder sig av en vad vi kallar flamethrower e dt då man får rövbränna? Ni fattar vinkeln så nu är det bara ut å uppfinn! Nice and clean makes you fin.
Idag började kalle dagen med en härlig halsbränna och trött och sliten i kroppen efter en riktigt kylig vecka, med 6 rostmackor som hade ett tjockt lager med apelsinmarmelad! Kalle fick iaf sovmorgon medan oscar var ute tidigt och hade lektioner. Men dagen flöt på och nu sitter vi här efter en härlig juldagsmiddag på hemsedal cafe med gott sällskap och en tjej i kassan som enligt oscar tänder på skägg. För vad Kalle och Oscar disskuterade på vägen tillbaka är att tjejer är intresserade av en lagom bastant skägg växt (Kalles). För Oscar ser upp till kalles skäggväxt som Oscar tror är något att ha. Det Oscar inte vet är att ibland måste man raka sig och ibland fastnar det fiskpinnar i det ibland även stora hårtussar! Men oscar skiter i det för med det skägget har man all makt i baren. När oscar betalade såg man att hon hatade sitt jobb men när kalle betalde såg oscar att hon stod förundrad och suktande efter kalle. En närmre titt på detta såg man att hon kollade hällre på skägget än i kalles ögon  Men kalle själv förstår inte vad oscar menar och kalle vill göra en marknadsundesökning.
Välj ett av alternativen
1. Vilken skäggväxt väljer du?
A Bastant skägg växt
B Knappt någon skäggväxt alls (syns under lupp)
2. Vilken typ av kyss väljer du?
A Hårig stickig och matig (fiskpinnar eller remoulad sås)
B Babyrumps kyss
3. Vilket typ av handfat väljer du?
A: Handfatet med skäggstumpet som ligger kvar i det efter rakning
B: Handfatet utan skäggstump
4. Vilken typ av lukt ska din man ha
A. Aftershave
B. Babypuder
(Kalle är rädd att ni ska få fel bild bild av honom för han tvättar alltid ur handfatet och håller alltid fiskpinnarna borta från skägget men då undrar oscar lite om kalle är rädd att ni får fel bild av honom vad får dem då inte för Oscar som tydligen använder babypuder.)
Dagens: En mätt och en obajsad man är en stor man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0