En banan är böjd, vi är krokiga och en linje är rak!

Jäääklllar vilken dag! puder upp till hakan, brant som mount everest, skog som är lika tät som en regnskog, åkare lika grymma som kaj och sverre, stup lika höga som niagara fallet och sten lika hårt som katos hjärta.
Som ni säkert förstår så har det dumpat rejällt och det har utnyttjats till fullo! Kalle som ni vet har egentligen som dröm att bli skogshuggare och den drömmen gick verkligen i uppfyllelse idag ..han har skövlat skog, snår, skidor, googlar, kläder och en prilla! Kalle har fortfarande problem med finmotoriken eller rättare sagt grovmottoriken! Oscar vet vi inte riktigt hur han kom ner men ner kom han med ett snötäcke varje gång över sig!
vi har en liten teori om att släppa stavarna för att istället åka rakt ner och grabba tag i träden för att svinga sig runt vi vet inte riktigt än vem som ska bli den "lyckliga" för att testa den nya einstein teorin! kan nog få nobelpris för denna teori i krigsföring! (värt att nämna oscar frågade kalle vad man kan få nobelpris i kalles första svar var krigsföring fortfarande oklart hur många nobel middagar han har sett på tv och vet inte om han har alla tavlor kvar på väggen eller alla myror kvar i stacken eller alla bestik i lådan eller alla stolar runt bordet eller alla hästar i hagen!)
Vi har ju även hört ryktesväg att vi har ett gäng läsare på skandia försäkringar och vi ill ju tackar er för att ni läser om våra sjuka liv och ni kanske vill sponsra oss men någon slag livförsäkring:P ..över till det seriösa ..det är kul att vi kan vara er lilla roliga timme varje dag!
Vi har ju varit här i hemsedal i snart två veckor nu, vi har letat och letat  men inte hittat några filckor fram till idag när kalle varit ute på fältet och spanat, nu vet vi var dom finns och vi kommer aldrig slita oss därifrån!
Detta lilla smultronställe kommer vi inte berätta för någon, om någon vill hitta det så får dom fråga karloscars men ni kan glömma svar, ni kanske kanfå en ofullständig skattkarta! Nu är frågan hur vi ska plocka bären, vi ska göra allt som står i våran makt och göra vårat bästa!
We will die for our country!
nu har kalle hållt sig på bajs fronten länge nu ger jag honom allt för att kötta in så mkt bajs i ett inlägg som ni aldrig kommer att glömma! varsågod kalle kör hårt som fan nu...
Bajsrapport: igår när jag och jonte var ute och åkte så droppade vi en hel del, första droppet så landade jag väldigt platt och fick världens komprisson i magen ...ni kan ju bara tänka er vad som höll på att hända...
Min mage har inte varit sig själv i ett par veckor nu eller ska jag säga att den har nog varit det..., med andra ord så har den varit lös, illaluktande(för andra! jag själv gillar lukten) klumpig och så otroligt mysig och kanske en aning spänstig!
fy fan va snyggt skrivit kalle det där e ju imponerat ...jag blev nog så imponerad att jag måste verkligen hålla med dig för det är inte lätt när man åker skidor och har kungatronen långt ner i dalen!
Dagens: Barnsligt trams och alla kan vara sams!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0