En törstig kamel stöter man sällan på men en frusen skidlärare är sannoliken högre!

Det har varit en liten så kallat break time i vårat blogg skrivandt men nu är vi lika tillbaka som...
... peter är munk men tror att han är tjejtjusare, kalle anka på julafton, golfbollen i hålet, pucken i målet, mike tysons kompis öra som han vackert bet av, ölen i glaset.
gårdagens bravader:
katja pillar (lr kalla det va ni vill) sig själv i luft öppningen på täckbyxorna då klämmer hon ut sig den briljanta meningen, "fan va lång den e"...det är den där klassiska som gör dagen lite bättre, den som får en trött alkis att vakna till liv, den som får tidningen att bläddra sig själv, den som får fåglarna att sjunga riktiga sånger, den som får toaletten att spola sig själv  ...
så ja katja vad vill du att vi ska svara på den meningen, "ja det är den", " får vi se",  "hur känns det?" , "så nu vet du hur det är för oss pojkar" ...man kan nog svara väldigt mkt på den meningen men ett skratt blev bra för våran del sen fick vi alla tänka vad vi ville efter det!
Så en annan bravad igår var när kalle åkte i pontus bil och hetsade pontus att köra ner i diket för att testa Fyrhjulsdriften! Varför man skulle göra någon sån sak vet nog ingen inte ens kalle själv speciellt inte när det är is på vägarna och en hel del snö! men efter en lång dag i backarna tänker nog inte ens en myra rätt när den nu skulle göra det! ...men hur som helst så körde ju självklart pontus ner i diket, det vi inte visste var att diket va lika djupt som ner till östersjöns botten, det va så djupt att när kalle kollade i  hålet som blev så såg han kineser!,Vi satt fast fast i typ en halvtimme sen kom en sköning till norrbagge och drog upp och med sin Jeep!
Med andra ord så suger pontus 4x4, den klarade inte kalletestet!
Ni har väl alla läst inlägget där vi lurade oscar att banan heter guleböj på norska? Idag så gick vi på ica och när vi kom till fruktavd så ser såklart oscar detta att det inte heter guleböj utan banan och säger "det heter ju inte guleböj" det sa han med förvånad menlös skånsk dialekt... jag började skratta och aron och jenny skratta då slog det oscar att han hade blivigt lurad! därefter kläckte oscar ur sig "vi har ju skrivigt ett helt inlägg om guleböj"
Jag hade ju velat att han skulle ha frågat(med bred skånsk dialekt) någon härlig norsk på ica efter guleböj(banan)
idag så skulle oscar gå och hämta längdskidutr på uthyrningen för att han ska ha en längdlektion imorgon! när oscar får sina grejer så tittar han frågandes på bindningarna på skidorna och säger " hur gör man med dessa bindningar" bruden bakom disken skrattar oscar rakt upp i ansiktet och säger "det kommer gå bra imorgon"med ironi i rösten. därefter ger hon oscar en liten rundtur av utrustningen! typ såhär lät det, detta är ett par stavar du använder dom till att staka dig framåt med osv...
Nu är vi back in business och lämnar vi bloggen lika mkt så flyttfåglarna lämnar sina hem under vinter, lika mkt som peters knäck ser bra ut(ironi), lika mkt som kisset flödar när man druckit 10 liter vatten eller annan flytande vätska, lika mkt som peter tror att han får ligga, lika mkt som alkis luktar spya, lika mkt som kunglouistjejerbloggen tror att dom är bra...
Peter sorry att vi har gjort dig till svarta fåret i detta inlägg ellller det har vi ju inte (peters egna ord) för allt är ju sant!
Dagen: En peter bakom granen, får aldrig använda staven! (vi tror att detta rimmar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0