Ett sto springer ofta fortare än en ko!

En dag som denna är svår att hitta i gränna, men gränna är svårt att hitta i denna!

vad har vi gjort idag? det är den ständiga frånga vi frågar oss själva, som vanlig har vi avslutat skiddagen/arbdagen på Alpine lodgen med kaffe och choklad mys!

men innan dess så jobbade kalle sjukt som ett djur va han men biffen fixade han ändå! första lektionen kalle hade var två småsmå danska barn som höll ut i ungefär 20 minuter innan dom ville ge upp skidåkningen för detta år, men kalle va ju inte bitter över detta för han va ju lika trött som ett får som va mätt och obajsad!
kalles andra lektion va hans höjdpunt på dagen det var en dansk på sisådär 6 år som va skön som en sten och duktig var han, han lärde sig båda att bromsa och svänga på bara enynka timme.
tredje lektionen ska vi inte tala om!

4:e lektionen och sista lektionen var som en dröm på rosor eller snarare kalle som ryska tundran, det var efter den som jag för första gången upptäckte att jag hade vita fläckar på ena foten, det är ju lika bra som att försöka springa iväg från en jeopard som jagar en.

Så över till live sändningen:

Det kom nyss ett plopp från facebook (ett sånt plopp man får för medelande) då säger oscar "100 % på att det var från kalle."

Kalle som ligger utfläkt i soffan bredvid utan dator säger "nej det tror jag inte" då säger oscar direkt efter "och jag har en snorkråka på fingret(och sprätter iväg den)"

Vem gör något sådant då som att sprätta iväg en snorkråka hemma hos någon annan? för utom oscar så vet kalle inte någon som skulle göra det! egentligen tror oscar att det är vanligt att man gör det! 

...så okej nu får jag komma in å skriva lite oscar då ...för precis så sa kalle att  han också tror att det är vanligt! men kalle vill inte erkänna! 

Detta är verkligen en live sändning direkt på bloggen

oscar - "kalle du har nog världens sämsta dator" 
Ahla - "sa du sämsta eller äldsta?"
Oscar - "sämsta" 
Ahla och Oscar samtidigt "eller båda"
då kommer kalle in i konversationen "vadå den är bara 1,5 år hur bra va du när du var så gammal?"

Kyss å hej leverpastej nu ska vi sticka iväg till en annan planet.

Dagens: Ibland kan det vara bra att svära för då utrycker man sig lite nogrannare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0