Två flugor på smällen!

Bild:Oscar och Kalle

Kvällens äventyr startade med att vi skulle ha puckel klinik! Men omkring kl 17:58:75 kom informationen med en brevduva  som  föll rätt ner mot marken med för mkt bagage (förstoppning) i 151,32 km/h men dog ej i "landningen" (kalle sitter frågandes och undrar varför den inte dog?)...men enligt oscar så måste den medela att det var för mkt kyla på toppen för att liften skulle vara igång och puckel kliniken var utom räckhåll!
Därför blev det istället formationsåkning vid lägre belägda liftar...Kalle och Oscar + Elin kom ju givietvis i samma grupp och som vanligt börjar det väldigt snabbt spåra ut...men vi skärpte oss snabbt och började kötta ner för backen som om en toapaus skulle vara angelägen. kalle började som taktpinne (personen längst fram som leder) men kalle har noll taktkänsla för han var ej närvarande på musiklektionerna men han lekte ganska friskt ändå med sin egna trumpinne...så kom vi på att oscars taktpinne har varit med på lektionerna och kunde noterna...men detta gick ju lika snett som lutande tornet i Pisa då han inte har fullt utvecklat balanssinne som gjorde att gravitationen vann med 1-0...
Dock oscars taskiga balanssinne så får han ändå vara med i skishowen, så nu är han lika glad som när en hund får bada i spillolja!
Nu sitter vi hemma hos kalle och druckit kaffe med kaka (se upp när du stavar detta ord för kakka på arabiska eller kurdiska betyder bajs och kaffe med kakka vore inte så gott) precis som alla andra mogna och förståndiga människor gör en onsdagskväll som denna!
En sak som ni alla läsare  ska pröva är att säga dessa ord på engelska (köpa, hav, stol, tio) dom ska sägas i följd och med fart! detta har ni kanske provat innan men för oss sengångare så var det något alldeles nytt och jäkligt bra party tricks! ...och precis nu i detta ögonblick kläcktes en ny ide till våran blogg varje fredag kommer vi presentera ett partytricks! detta är bara en liten försmak:P
Vi körde även telefon leken det är när någon annan pratar i telefon så ställer man roliga frågor till den som pratar utan att han/hon vet om det och använder det han/hon säger i telefonen som svar.
så när ahla pratade i telefon så ställde vi frågan "Är du bög?" och han skrattade och svarade glatt jaaa!!!
detta var vad kvällen erbjöd inte illa pinkat för att vara en onsdagskväll och den är inte över än men i bloggen är den nog det!
Dagens 2 : Sätt dig aldrig på toalettringen det kan vara någon annan som har kissat på den!

Kommentarer
Postat av: bananen

aaahahaha

bajs i stjärten

ja har aldrig hört den förr....

bra skit, killar ;)

2009-12-16 @ 22:01:31
URL: http://bength.blogg.se/
Postat av: bananen

btw.

snygg överskrift.

haru fått den från då?????

grr ;)

2009-12-17 @ 12:32:11
URL: http://bength.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0