Vi är inte i bahamas!

Idag efter kalles första lektion så skulle man ha kunnat bygga en mänsklig isskulptur av honom! kalle var så kall att hans kroppstempratur låg på minus 37,5 grader, kalle va så kall att antarktik hade mer liv än vad kalle hade! kalle var så kall att hans bajs skulle kunna användas som is i en Mörk drink! kalle var så kall att hans elev stoppade in snö innanför jackan för att värma honom! kalle var så kall att han behövde färdtjänst till liften, kalle var så kall att när han skulle värma sig vid elden så slockna brasan! kalle var så kall så när han skulle värma sina händer på kaffekoppen så frös kaffet till is! Kalle var så kall att när han kom in på skidskolan så förvandlades skidskolan till en iglo! Alla barnen va varma utom kalle, han hade en djupfryst balle! Ni kanske nu förstår hur kall kalle var! Om inte så läs alla en gång till!
Men Oscar han e en riktig terminator! Oscar var så het att iglon som bildades efter kalle brann upp när oscar kom in. Oscar var så het att antarktisk smet. Oscar var så het att man fick brännsår i ögonen när man kollade på honom. Oscar var så het. Oscar var så het att hans djupfrysta mat inte behövdes värmas i mikron. Oscar var så het så hans kompis kalle blev fet. Alla barnen smet utom Oscar för han var het. Nu kanske ni (Emma-Gästbloggare) förstår  hur het Oscar är! Om inte läs alla en gång till!
Men nu är allt normalt igen lr allt är relativt! Vet inte vad vi menar med det men det verkar vara dt nya att säga att allt är relativt! wanna be an Einsten! Så vad ska vi säga om förmiddagen Vi tror inte vi är i bahamas för dem har inte så mkt snö! Men skulle kunna vara hemsedal för vi tror vi såg en vägskjylt där det stod det namnet på och det är grymt kallt här, typ kallt! Alltså inte varmt! Fast ibland kan det vara varmt och då är det inte kallt och heller inte mellan varmt heller utan det är grymt kallt!!!
Dagens:hellre en djupfryst balle i kanalen än en kall balle i analen!

Kommentarer
Postat av: bananen

hellre en djupfryst kalle i tandådalen, än en kall balle i analen ... eller?

2009-12-18 @ 18:25:24
URL: http://bength.blogg.se/
Postat av: bananen

nej nej

hellre en djupfryst Kalle i hedsedALEN än en kall balle i analen ..

så må de ju va

jag är nöjd över det i alla fall ;)

2009-12-18 @ 18:26:16
URL: http://bength.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0